Cheval Liberté Group har funnits i över 20 år och har stor erfarenhet av design, tillverkning och distribution av släpvagnar och hästtransporter. Cheval Liberté Group är ett franskt företag och har som förhållningssätt att arbeta långsiktigt med sina partners. Och vi på Joro är förstås glada att vara en av dem!

Cheval Liberté och Debon

Cheval Liberté GroupInom Cheval Liberté-gruppen finns framförallt varumärket Cheval Liberté som erbjuder ett stort sortiment av hästtransporter och hästsläp men också märket Debon vars huvudfokus ligger på släpvagnar och tippsläp.

När det gäller tillverkningen av hästsläp och hästtransporter utförs nuförtiden det mesta i hypermoderna fabriker i Polen. Dessa ständigt växande fabriker har investerat kraftigt i den senaste design- och tillverkningstekniken. Aluminium används i stor utsträckning i alla släpvagnar som bidrar till produktens hållbarhet och lång livslängd.

Pullman Suspension System

Det unika systemet ’Pullman Suspension System’ som levereras på hästvagnar (förutom på C255) har enastående dragnings- och hanteringskvaliteter. Många köpare av dessa hästsläp anser att detta upphängningssystem är det bästa som finns på marknaden. Detta är en anledning till att så många hästtransports-ägare rekommenderar produkterna till både vänner och bekanta.

Debon släpvagnar och Cheval Liberté hästvagnar säljs i höga volymer runt om i hela Europa och till och med länder längre bort genom effektiva distributörsnätverk.

Hör av dig!

Varje produkt, var sig det handlar om en tippvagn, släpvagn eller hästvagn, är speciellt utformad med användaren i åtanke. För att få veta mer om någon av Cheval Liberté’s hästtransporter eller Debons släpvagnar som finns på denna webbplats, är du välkommen att kontakta oss.

Här en kort inspirationsfilm från Cheval Liberté: