Cheval Liberté - JoRo
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Cheval Liberté

Cheval Liberté

Hästtransporterna från Cheval Liberté har en hög utrustningsnivå och en hög säkerhetsnivå. Hästtransporterna är fullutrustade redan i standardutförande.

Fullutrustade redan i standardutförande

Cheval Libertés modellprogram erbjuder omfattande standardutrustning och därav får du som kund en komplett produkt utan att behöva välja till utrustning. Givetvis finns det tillbehör som möjliggör att man som kund kan anpassa trailern fullt ut efter det enskilda behovet. Det handlar till exempel om integrerad sadelkammare och fronturlasting.

Många års erfarenhet

Cheval Liberté har många års erfarenhet av tillverkning av hästtransporter. Tillverkaren har ett starkt utvecklingsfokus på att anpassa sig till det marknaden verkligen vill ha. Produktutvecklingen och därmed finishen och helhetsintrycket av slutprodukten har förändrats mycket under de senaste åren. Cheval Liberté är för dem som värdesätter en produkt i framkant med hög utrustningsnivå och en hög säkerhetsnivå. Tillverkarens fokus på utveckling har lett till att deras produkterna idag ligger långt före många andra aktörer på marknaden.