Cheval Liberté Minimax är ett fantastiskt 3-hästars släp som har det mesta man kan önska sig i utrustningsväg. annars går det alltid att lyxa till det lite extra genom att köpa till ytterligare detaljer till hästtransporten. Minimax modellen ingår i Cheval Liberté’s PRO-serie av hästtransporter.

3-Hästars Släp

3-Hästars Släp Minimax

Modellen Minimax är ett litet bredare hästsläp och den näst största varianten som Cheval Liberté tagit fram och klarar av att transportera upp till tre hästar. Bara Cheval Liberté Optimax är större i deras sortiment av hästtransporter vilken tar 4 hästar. I Cheval Liberté Minimax står hästarna uppställda, så att säga, på diagonalen i vagnen under transporten.

Värt att påpeka är att förstås även det patenterade fjädringssystemet Pullman. Komfortfjädringen Pullman gör att hästtransporten inte hoppar till på ojämn väg och hästarna slipper därmed obehagliga överraskningar under själva transporten.

I övrigt ingår som standard i Minimax; Fronturlastning, integrerad sadelkammare, aluminiumgolv, inställbara mellanväggar, invändigt lyse, sparkskydd, hellimmad gummimatta, rejäla dörrar med låsfunktion, öppningsbara fönster, öppningsbar sidolucka, högt placerat bromsljus och automatiskt stödhjul.

Det du kan köpa till om du vill är; Dörrar bak istället för ramp, fönster i bakdörrar, 2 st takluckor, aluminiumfälgar och dubbdäck.

Cheval Liberté Minimax finns att köpa i olika färger såsom Grå, Mörkgrå, Svart, Röd eller Vit.

Aktuellt pris för Minimax ser du här!