Hästtransport Cheval Liberté – Gold First är en av deras mest populära modeller och klarar av att transportera 2 hästar. Precis som i alla Cheval Liberté’s hästvagnsmodeller så är det kvalitet, säkerhet och komfort som prioriteras. Men vi tycker även att de är klart snyggast på hästtransportsmarknaden!

Är Gold First förstavalet?

Svaret på frågan om hästtransport Cheval Liberté – Gold First ska vara ditt förstaval beror naturligtvis på ditt behov. Men för väldigt många är just Gold First förstavalet bland hästägare. Hästtransporten innehåller alla nödvändiga funktioner för att vagnen ska kännas trygg på vägen vid körning samt att hästarna som transporteras ska kunna åka tryggt och säkert.

För att veta direkta skillnader mellan vagnsmodellen Cheval Liberté Gold First jämfört med de övriga hästtransporter vi saluför så rekommenderar vi dig att lusläsa den tekniska datan och den utrustning som medföljer som standard vid köp samt vilken extrautrustning man kan köpa till. Och så kan du ju förstås alltid fråga oss på Joro också! Mer utförlig information kring hästtransport Cheval Liberté Gold First och dess pris hittar du här >>>