Köp broddmatta till hästtransport hos oss på Joro. Många söker efter ”broddmatta hästtransport” samt ”broddmatta cheval” och oavsett vilket så erbjuder vi just det skräddarsytt i valfritt mått.

Broddmatta Hästtransport

Broddmatta på golv, ramp etc

Eftersom vi är återförsäljare av Cheval Liberté hästtransporter är vi vana vid behov av en riktigt stabil broddmatta av högsta kvalitet. Därför erbjuder vi också broddmatta separat som du kan ha till din hästtransport, lastbil, släpvagn eller annat ändamål. Vare sig det gäller att köpa en broddmatta till rampen, golvytan eller annat användningsområde så har vi broddmatta på rulle som vi anpassar och skär till i exakt den storlek du önskar.

Broddmatta cheval

Som vi nämnde ovan så säljer vi populära Cheval Liberté hästtransporter som vi vet tillverkas i oslagbar kvalitet. Då säkerheten för både häst och person är prio för oss när det gäller transport så ska inte en broddmatta underskattas. Slipp onödiga olyckor och skador, på framförallt hästen, genom att införskaffa en broddmatta till hästtransport. Köp en broddmatta redan idag, det är nog det bästa rådet vi kan ge dig!