Hästtransporten ”Touring Country” från Cheval Liberté är en fronturlastad 2-hästars vagn och med den exklusivt mjuka ”Pullmanfjädringen” som ger hela ekipaget en ytterst behaglig resa.

Hästtransport för 2 hästar

Franska kvalitetstillverkaren Cheval Liberté är verkligen att lita på. De har en hel armada av hästtransporter i olika storlekar och prisklasser. ”Touring Country” är en stabil och säkerhetsanpassad 2-hästars vagn utrustad med massor av tekniska innovationer.

Bland annat får du när du köper Cheval Liberté Touring Country en hästtransport utrustad med bland annat, aluminiumgolv, säkerhetsbommar som utlöses utifrån, invändigt lyse, extra skydd för hästsparkar, gummimattor på golvet och baklämmen, stoppade sidoväggar, öppningsbara fönster, automatiskt stödhjul samt pullmanfjädring.

Köp också till extra fönster, sadelkammare, aluminiumfälgar, vinterdäck, bakre innerdörrar, lång bom och reservhjul etc.

För komplett beskrivning av vad som ingår i köpet av Cheval Liberté Touring Country, läs här!

Du kan även kort- och långtidshyra hästtransporter hos oss om du vill testa hästvagnen först innan du slår till och köper en egen.

Prata även finansieringsalternativ med oss!

Touring Country presentation

Se här en presentation av Touring Country 2-hästars vagn från Cheval Liberté: