2-hästars släp >> Cheval Liberté Gold 2 - JoRo
2305
post-template-default,single,single-post,postid-2305,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

2-hästars släp >> Cheval Liberté Gold 2

02 jan 2-hästars släp >> Cheval Liberté Gold 2

Cheval Liberté Gold 2 är en hästtrailer för 2 hästar med stor volym och som tillverkats utifrån ett aerodynamiskt concept. Vid köp av Cheval Liberté Gold 2 får du en hästtransport där modern design kombinerats med robust säkerhet.

Vagn för 2 hästar

Vad som kännetecknar detta 2-hästars släp mer än bara volym, modernitet och säkerhet är komforten i form av bland annat är Pullman 2 som är fjädring sänkt -10cm för bästa komfort. Tak och framsida i armerat glasfiber, aluminium golv med 8mm gummimatta samt aluminiumpaneler i sidoväggarna gör hästsläpet extra tåligt och lätt på samma gång. Böjda dragarmar med kopplingsskydd och bakre ramp med easyquick system i handtagen är andra signifikanta detaljer på Cheval Liberté Gold 2. Som extra grädde på moset finns skjutbara fönster på sidorna och sadelkammare att köpa till som extra tillbehör.

Sammanfattning

Pullman 2 fjädring låg-profilchassi.
Tak och framsida i armerat glasfiber.
Aluminiumpaneler i sidoväggarna.
Aluminium golv med 8mm gummimatta.
Bakre ramp med easyquick system i handtagen.
Automatiskt stödhjul.
Justerbar centrerad avskiljare + justerbara säkerhetsbommar.
Takventilation.
Padding i sidoväggarna.
Sparkskydd.
Innerbelysning.
Reservhjul + hållare + skydd.
Extra : Skjutbara fönster på sidan, sadelkammare, huvudavskiljare.